AFFILIATE

AFFILIATELÄNKAR

Så fungerar affiliate / reklamlänkar


I vissa tydligt markerade inlägg förekommer sk. Affiliatelänkar på Trendenser


  • Affiliate används ex. i kategorin Läsarfrågan eller Skapa Stilen där Trendenser tipsar om olika inköpstsällen till produkter med information som läsarna oftar eftersöker.
  • Affiliatelänkarna leder direkt till återförsäljare och nätbutiker som finns med i anslutna kontrollerade sk. affiliatesystem. På så vis kan du enkelt läsa mer om eller köpa produkterna som beskrivs i inlägget och för varje klick får Trendenser en liten ersättning.
  • Du som läsare betalar givetvis ingenting för att klicka på en sådan länk, men det kan alltså ge Trendenser en intäkt som ersätter tiden som är nedlagd på research och informationssökning.
  • Alla produkter och varumärken som vi tipsar om i redaktionella artiklar är utvalda av Trendenser utan påverkan av en extern part men inläggen är ändå reklammärkta eftersom de potentiellt kan ge en intäkt till bloggen.
TRENDENSER


Observera att Trendenser.se endast säljer reklam/sponsormärkta inlägg och displayannonser. Man kan ej köpa innehållet i de ordinarie redaktionella bloggposterna eller styra innehållet i densamma. Likväl kan man ej kräva recensioner av produkter/utskick av pressprover eller obeställda varor.

CONTACT US

Spinnmästarevägen 2, Lindome / SWEDEN

ANNONSBOKNING


För offert och prisförfrågan kontakta oss på info@trendenser.se


Tisdag och Torsdag: 08:00 to 16:00

Övriga veckodagar: Stängt


© Copyright. All Rights Reserved.