FÖRELÄSNINGAR

FÖRELÄSNINGAR

Föreläsningar / Workshops

 

Frida Ramstedt är en flitigt anlitad föreläsare om inredning, marknadsföring i sociala medier och entreprenörskap.

Längre ner på sajten hittar du exempel på tidigare upplägg och kunder / uppdragsgivare.

 

Boka din föreläsning här!

 

Skicka en förfrågan med väsentlig information (datum / ort / ämne / klockslag / typ av event etc) så får du en offert inom kort:

info@trendenser.se

Inredningskunskap - stylisternas bästa knep och tips

Vi spenderar mer pengar än någonsin på våra hus och hem och köper inredning och bostäder för miljarder. Ändå är det så många som är missnöjda med sina hem och inte får till den sista touchen. Vad finns det för knep? Hur jobbar inredare och stylister för att skapa vackra bilder till tidningar och mäklarannonser och hur kan man översätta deras bästa tips till sitt eget hem? Finns det några recept för en lyckad inredning? Det här är en föreläsning som ger handfasta råd rum för rum och visar hur man kan skapa en trivsam känsla med tredjedelsregeln, 60/30/10-trixet och gyllene snittet!

 

Tidsåtgång: 40-60 minuter upp till heldags workshop

Passar för: Butiksevent/kundkvällar

Exempel på tidigare kunder: Fastighetsbyrån, Bjurfors Göteborg, HSB, Fastighetsbyrån Malmö, Danske Bank, Swedbank

 

 

Digitalt entreprenörskap / Att jobba som bloggare, hur är det?

Det ökade internetanvändandet och möjligheten att bli sin egen publicist på nätet tack vare bloggar / instagramkonton och appar har gett helt nya möjligheter att göra karriär och driva företag, stimulera kreativitet och tillvarata kompetens och kapacitet - genom att jobba på och med internet. Men hur gör man?Hur skapar man en framgångsrik plattform och driver trafik till sitt konto? Och vilka fallgropar fallgropar ska man akta sig för om man vill ta sin blogg från hobby till jobb? Den här föreläsningen ger praktiska och teoretiska verktyg till dem som vill använda bloggar och sociala medier som språngbräda för sitt företag och företagande.

Tidsåtgång: 40-60 minuter upp till heldags workshop

Passar för: Butiksevent/kundkvällar. Högskolor/universitet

Exempel på tidigare kunder: Umeå universitet, Uminova. Högskolan i Halmstad, Arkitekthögskolan, Växjö Science Park, Grant Thornton, Danske Bank, Deloittes kvinnliga nätverk

 

 

Hållbar inredning / miljösmarta val till hemmet

En trend som spänner över alla stilar just nu är den ökade kunskapen hos oss konsumenter om hur gifter i möbler och inredning inte bara kan påverka miljön utan också vår egen hälsa. Sustainable Style är alltså inte en egen inredningsstil utan ett medvetet tänkande som kan liknas vid att de allra flesta idag har förstått vikten och värdet av ekologisk mat – medan vi är skrämmande okunniga om hur detsamma faktiskt gäller för vårt val av möbler, sängar och inredningsdetaljer. Men hur ska man tänka, vad ska man välja och finns det några knep man kan ta till redan idag för att inreda mer miljösnällt och hållbart? Vilka är miljöbovarna i våra hem och vad finns det för alternativ?

Tidsåtgång: 40-60 minuter upp till heldags workshop Passar för: Butiksevent/kundkvällar

Exempel på tidigare kunder: Trivselhus, IKEA

 

 

Marknadsföring i Sociala medier

Nyfiken på hur det funkar med PR och marknadsföring i sociala medier och bloggar men osäker på vart du ska börja? Under den här föreläsningen guidar Frida åhörarna genom det sociala medielandskapet inom inredning och design och ger sina bästa tips på viktiga och aktuella bloggar, instagramkonton och personligheter att följa på nätet. Både i Sverige och utomlands. Med hjälp av internet kan du också själv trendspana, leta inspiration och ta del av idéer och tips från hela världen - helt gratis - och efter den här genomgången hittar du dörren in till olika stilar och smaker!

Tidsåtgång: 40-60 minuter upp till heldags workshop

Passar för: Butiksevent/kundkvällar. Kick o er och konferenser, fortbildning av personal/internutbildningar.

Exempel på tidigare kunder: Stockholm Design Talks, Formex, Redken, Villaägarna, Sydsvenska Dagbladet / Annonsörsdagen, Västsvenska Turistrådet, Blomstergrossisten Uppsala, Bjurfors, IKEA

TRENDENSER

 

Observera att Trendenser.se endast säljer reklam/sponsormärkta inlägg och displayannonser. Man kan ej köpa innehållet i de ordinarie redaktionella bloggposterna eller styra innehållet i densamma. Likväl kan man ej kräva recensioner av produkter/utskick av pressprover eller obeställda varor.

CONTACT US

Spinnmästarevägen 2, Lindome / SWEDEN

ANNONSBOKNING

 

För offert och prisförfrågan kontakta oss på info@trendenser.se

 

Tisdag och Torsdag: 08:00 to 16:00

Övriga veckodagar: Stängt

 

© Copyright. All Rights Reserved.